Extra uitleg omtrent online aanvraag visum of toeristen kaart Suriname – (video’s) vakantie Paramaribo

vakantie Suriname Nederland
Niet meer urenlang in de rij staan om je visum of toeristen kaart voor je Suriname vakantie aan te vragen. Dat kan nu gewoon vanuit je luie stoel. Klinkt heel makkelijk en positief. Maar zien wij dat ook zo?

Veel mensen hebben er toch moeite mee dat je je visum niet meer gewoon op Schiphol of bij aankomst in Paramaribo kunt kopen. Bekijk daarom de extra uitleg in een uitgebreide nieuwe video met een live demonstratie. Wellicht wordt alles duidelijker. Geef het door aan belanghebbenden en mensen die moeite hebben met de online aanvraag.

In dit vraaggesprek vertellen mevrouw Dina Pinas-Westfa (waarnemend OD consulaire zaken en personenverkeer) en mevrouw Christal Doelatip (Manager Suriname E-Visa VSF Global) meer hierover.

Vakantie naar Paramaribo

Lees ook: Ga je op vakantie naar Paramaribo? Let dan op. Straks geen toeristenkaart / visum voor Suriname meer verkrijgbaar op Schiphol

Bekijk hier de brieven met de informatie omtrent de ingang nieuwe procedure Visum en Toeristenkaart voor Suriname (Nederlands en Engels)

vakantie Paramaribo

vakantie Paramaribo

Bekijk ook de eerdere video’s erover:

[quads id=1]


Geef het door aan belanghebbenden

Eerdere berichten:

Op vakantie naar Suriname? Vraag straks lekker makkelijk je visum / toeristenkaart online aan

Wat een gedoe om op vakantie te gaan van Paramaribo naar Amsterdam – ‘ visum aanvraag is stressvol’ (video)

Ga je op vakantie naar Paramaribo? Let dan op. Straks geen toeristenkaart / visum voor Suriname meer verkrijgbaar op Schiphol