Broer bedreigt bloedeigen zusje met de dood omdat ze haar vriend op het erf ontvangt – politie Suriname

broer Suriname
Van je eigen familie moet je het hebben. Het is verschrikkelijk wat Satjan uit Suriname zijn bloedeigen zusje aandoet

[quads id=1]

Zijn zusje heeft een vriend en hij mag niet op het erf komen. Daarom bedreigt hij ze met de dood en stak bijna het huis in brand. We praten niet over kleine kinderen we praten over volwassen mensen met gezinnen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wat bezielt haar broer. Is hij jaloers of zo? Misschien moet hij wat meer tijd besteden aan zijn eigen gezin. Of moet zusje gewoon luisteren naar haar grote broer?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Terroriserende broer opgesloten voor bedreiging en poging tot brandstichting. De 40-jarige Satjan M. is op woensdag 23 oktober door de politie van het bureau Lelydorp aangehouden en in verzekering gesteld ter zake bedreiging met een misdrijf en tot poging tot brandstichting.

[quads id=1]

Ze heeft een vriend

De Satjan en zijn jongere zus wonen op hetzelfde erf. Satjan en zijn gezin wonen in het voorste huis; terwijl zijn jongere zus en haar kinderen in het achterste huis woonachtig zijn. Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen dat Satjan zijn jongere zus en haar gezin vaak molesteerde en met de dood te bedreigde. Dat hij voor zijn zusje wilde bepalen wie wel of wie niet bij haar op bezoek mocht komen.

[quads id=1]

Haar vriend

Wanneer de jongere zus van Satjan bezoek krijgt van mensen die hem niet aanstaan worden die door hem met de dood bedreigt. De vriend van zijn zus behoort ook tot die groep van personen. Satjan zou aan hem gezegd hebben dat hij hem gaat dood kappen als hij op bezoek blijft komen bij zijn zus.
Op zondag 13 oktober heeft Satjan een vuur aangemaakt achter de woning van zijn zus.

[quads id=1]

Brandstichting

Dat vuur breidde zich uit en dreigde over te slaan naar de woning. Met de hulp van familieleden wist de zus het vuur te blussen. Zij deed toen geen aangifte tegen haar broer. Op woensdag 23 oktober bedreigde Satjan zijn jongere zus weer met de dood waarbij hij, met een houwer in zijn bezit, voor haar woning paradeerde. De zus schakelde de politie van Lelydorp toen in uit vrees dat Satjan zijn woorden in daden zou omzetten.

[quads id=1]

Hij ontkent

Satjan ontkende dat hij zijn jongere zus had bedreigd met de dood. De bedreigende handelingen van hem zijn echter op camerabeelden vast gelegd. De politie hield Satjan aan en hij werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bron:

Terroriserende broer opgesloten voor bedreiging en poging tot brandstichting

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland