Bekende acteur en komiek John Witherspoon uit Amerika is overleden (video’s) – BlackNieuws

overleden Amerika
Als je stem hoort, wil je meteen lachen.

Droevig celebrity nieuws. Acteur John Witherspoon uit Amerika is overleden. De meeste van ons kennen deze acteur wel. Het was altijd lachen geblazen. In het bericht meer informatie en kijk ook naar wat leuke video’s. Zijn vrouw en kinderen laten weten dat ze heel erg veel van hem houden. RIP

[quads id=1]

Acteur uit Amerika

Nu.nl schreef het volgende hierover: Acteur en komiek John Witherspoon (77) overleden. John Witherspoon is dinsdag op 77-jarige leeftijd overleden in zijn huis in de Amerikaanse staat Californië, heeft zijn familie dinsdag bekendgemaakt via het Twitter-account van de acteur.

[quads id=1]

De Familie

“Het doet ons verdriet dit te moeten melden, maar onze echtgenoot en vader John Witherspoon is overleden”, schrijft de familie van de komiek en acteur. “We houden van je, voor eeuwig en altijd.”

Meerdere bekende films

overleden Amerika

Witherspoon is bekend van onder andere de comedy Boomerang uit 1992 met Eddie Murphy en de film Friday uit 1995 met rapper Ice Cube. Tevens speelde de Amerikaan in 2000 mee in de videoclip van het nummer I Just Wanna Love U van rapper JAY-Z.

[quads id=1]

1970 begonnen

Witherspoon begon zijn televisiecarrière in 1970 in de serie Barnaby Jones. Acteur Sean Penn had in die serie eveneens zijn eerste acteerklus. In 2008 had Witherspoon een bijrol in de film Dr. Dolittle 2. In 2008 ging hij op tournee met zijn eigen comedyshow.

Bekijk hier wat video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

https://www.nu.nl/film/6007583/acteur-en-komiek-john-witherspoon-77-overleden.html

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland