Acteur Kevin Hart vertelt zijn verhaal na ernstig ongeval in Amerika (video)

Hart Amerika
Celebrity nieuws
“Als God praat, moet je luisteren. Neem vandaag niet voor lief, want morgen is je niet beloofd.” Dat wil acteur Kevin Hart, zijn volgers, familieleden en vrienden bijbrengen

[quads id=1]

Veel mensen waren in shock na het ernstige ongeval van Kevin Hart in Amerika. Zou hij het wel overleven? Zal hij ooit weer de oude worden? We hebben een tijd niets van hem gehoord. Logisch, hij was druk bezig met zijn herstel. In het bericht meer informatie en kijk ook naar de video die de acteur vandaag heeft opgenomen. Het heeft een belangrijke boodschap. Wij wensen hem spoedig herstel want hij moet er zijn. Ja toch?

[quads id=1]

Hart Amerika

Hart Amerika

In onderstaande video zie je hoe het gaat met de 40-jarige acteur, die ernstig gewond raakte na een car crash in Amerika. Hij werkt heel hard aan zijn comeback.

[quads id=1]

Het ongeluk heeft een diepe indruk gemaakt. niet alleen op hem maar ook op veel mensen om hem heen en velen die op afstand getuige waren.

Video

Bekijk hier de video met de boodschap:
“Als God praat, moet je luisteren. Neem vandaag niet voor lief, want morgen is je niet beloofd.”

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Video – Heeft Kevin Hart een ‘buitenvrouw’ terwijl vrouwtje zwanger is?

Verwondingen Acteur Kevin Hart toch erger dan gedacht na ongeval in Amerika – 911 video gesprek vrijgegeven (video)

[quads id=1]

Celebrity news – Kevin Hart is weer vader geworden

Vrouw eist 60 miljoen dollar van Kevin Hart na slippertje (video’s)

Acteur Kevin Hart betrokken bij ernstig verkeersongeval in Amerika (video)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland