67-jarige vrouw krijgt gezonde baby (buitenland video)

baby China
Voor de dames die over de 45, 50 of 60 zijn en eigenlijk nog een kindje willen? Er is nog hoop. We hebben mooi babynieuws uit het buitenland.

[quads id=1]

Een 67-jarige vrouw heeft een baby gekregen. De baby zou op natuurlijke wijze zijn verwekt. Dus mama en papa hebben de baby zelf ‘gemaakt’. Meer info in het bericht en kijk naar de mooie en uitgebreide video. Zou jij het aandurven na je 45ste, na je 50ste of 60ste? Waar ligt voor jou de grens?

[quads id=1]

Baby in China

2 bijzondere nieuwe ouders uit China. De Chinese Tian heeft afgelopen vrijdag een baby gekregen. De baby is door middel van een keizersnee geboren. Haar man, die ook al 68 jaar is, zegt dat hun kindje een geschenk is uit de hemel.

Wilde de baby niet.

[quads id=1]

baby China

De vrouw vertelt de krant dat ze per ongeluk erachter kwam dat ze zwanger was. Ze ging naar de dokter voor een algemene controle. Die vertelde haar dat ze zwanger was. Ze wilde de baby in de eerste instantie niet. De ouders zeggen dat de baby op een natuurlijke manier is verwekt. Het ziekenhuis kan dat alleen niet bevestigen aangezien Tian al zwanger was toen ze op controle kwam.

[quads id=1]

Positieve reacties

Niet iedereen reageert positief op het baby nieuws. Sommige vinden het zielig voor de baby. Opgroeien met zulke oude ouders kan toch niet goed zijn? Bekijk onderstaande prachtige video’s voor meer informatie en om de mooie baby te bekijken. Het gezin had al twee kinderen. Die zijn al veel ouder.

Video:

[quads id=1]

Bron:

Woman, 67, gives birth as parents claim they’re oldest couple to conceive naturally

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland