Verandering verkeerssituatie Brokopondolaan en Wonglaan te Paramaribo Uitvlucht

Opgelet. Hierbij een bekendmaking vanuit het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie Suriname.

[quads id=1]

Vanaf MORGEN is de verkeerssituatie  aan de Brokopondolaan en Wonglaan te Paramaribo Uitvlucht tijdelijk aangepast. Bekijk onderstaande brief voor meer informatie en deel het met belanghebbenden zodat ze hier rekening mee kunnen houden!

Verkeer Paramaribo

[quads id=1]

verkeer Paramaribo

Verkeer Paramaribo

verkeer Paramaribo
[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland