‘Rovers’ Ronnie Flex op heterdaad betrapt – wie herkent ze? (video) Celebrity Nederland

flex Nederland
Celebrity Nieuws – Niet zo leuk voor de kersverse papa en Rapper uit Nederland. Ronnie Flex is naar eigen zeggen bijna overvallen in zijn woning.

[quads id=1]

Hij heeft beelden van de mannen die voor zijn deur stonden met een pizza en heeft Euro 10.000 voor degene die de mannen herkent. Meer info, foto’s en video van de boeven in het bericht. Deel met mensen uit de buurt. Herken jij ze?

[quads id=1]

Rapper uit Nederland

Rapper Ronnie Flex belooft 10.000 euro voor degene die de mannen herkent die maandagavond een ‘overval’ probeerden te plegen bij zijn huis in Capelle aan den IJssel. “10K voor wie deze poepies identificeert”, schrijft hij op Instagram.

[quads id=1]

flex Nederland
Foto van zijn Instagram

Tot een daadwerkelijke overval kwam het niet, de mannen renden volgens Plasschaert weg, maar toch wil hij weten wie de ‘gasten’ zijn.

Vermomd als bezorgers

Op camerabeelden is te zien dat tenminste drie mannen zich begeven bij de woning van Ronell Plasschaert, bekend als Ronnie Flex. Ze dragen jassen van de bezorgdienst Thuisbezorgd en hebben een pizzadoos bij zich.

Ali B

[quads id=1]

Ook Ali B., de manager van Ronnie Flex, deelde de beelden op Instagram. “Overvallers met thuisbezorgd vermomming gezocht, beloning 10k als de daders gepakt worden DEEL DIT ZOVEEL MOGELIJK, ik wil heel graag weten wie deze gasten zijn.”

Overval?

De politie bevestigt dat er aangifte is gedaan, maar spreekt niet van een overval. “Omdat er geen pizza was besteld is er door de bewoner niet open gedaan. De bezorger is vervolgens weer vertrokken.

“Twee uur na het incident is de verdachte situatie gemeld bij de politie en zijn wij erheen gegaan, zoals we dat in alle verdachte situaties doen. Vandaag gaan we verder met het onderzoek naar de situatie”, aldus een woordvoerder.

[quads id=1]

Ronnie Flex

Ronnie Flex is onder meer bekend van de nummers Drank & Drugs, Blijf Bij Mij en Energie. Hij werkt veel samen met Lil Kleine en Famke Louise. Die laatste is enige tijd zijn vriendin geweest.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/rapper-ronnie-flex-overvallen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland