Kinderbijslag Suriname. Wanneer zijn Wanica, Brokopondo etc. aan de beurt? (video)

kinderbijslag Suriname
Op veel plaatsen in Suriname is de kinderbijslag al uitbetaald. Maar nog lang niet overal. De gezinnen beginnen nu wel ongeduldig te worden. Ook wij krijgen regelmatig de vraag: Wanneer is Wanica aan de beurt? En Brokopondo? Etc.

[quads id=1]

Het ministerie wil met deze video de samenleving geruststellen en antwoord geven op deze vragen. Meer info in het bericht en bekijk de video met extra informatie. Geef het door aan belanghebbenden zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Hebben jullie al AKB gehad?

[quads id=1]

Kinderbijslag Suriname

Zaken en Volkshuisvesting stelt de samenleving gerust dat de uitbetaling van de Algemene Kinderbijslag onverkort wordt voortgezet. Monche Atompai, coördinator dienst Administratie-uitbetaling Sociale Voorzieningen (AUSV) zegt in gesprek met het NII Suriname dat over een week de uitbetaling zal geschieden in Moengo en Brokopondo.

[quads id=1]

Na deze twee gebieden is het in de maand november dit jaar de beurt aan het district Wanica.

kinderbijslag Suriname

Kijk hier de video:

Bron NII

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland