In put gevallen peuter overleden – hij vocht 4 dagen lang voor zijn leven – India (video’s)

peuter India
Een triest bericht. Veel mensen leefden mee met de ouders van de 2-jarige peuter uit India. Hij was in een diepe put gevallen. Er werd 80 uur gewerkt om het kindje naar boven te halen. Maar helaas, het mocht niet baten. Het jongetje is overleden. Hij vocht 4 dagen lang voor zijn leven.

Deze conclusie is getrokken vanwege de geur die uit de put naar boven kwam. De geur van de dood. Het lichaampje is vermoedelijk al in staat van ontbinding. Eerder dit jaar gebeurde hetzelfde met een andere peuter. Meer info en video’s in het bericht. Beelden kunnen vervelend overkomen.

peuter India

Peuter India

De Stentor schreef eerder het volgende hierover: Indiase peuter (2) al dagen vast in 180 meter diepe put. Een 2-jarige Indiase jongen zit al ruim 72 uur vast in een put.

Sujith Wilson zat volgens Indiase media eerst vast op 10 meter diepte. Hij zakte later nog verder weg in de 180 meter diepe put.

80 uur

Reddingswerkers pompten zuurstof in de put en zijn nu een parallelle tunnel aan het boren waar mensen in af kunnen dalen. Daarna wordt een gang gegraven naar de put waar Wilson in vastzit. Helaas. Na 80 uur werken blijkt de peuter in India te zijn overleden

Julen

Het drama doet denken aan dat met de Spaanse Julen (2), in januari in de bergen bij het Spaanse Málaga. Hij viel in een onbewaakt ogenblik in een put van zo’n 110 meter diep die was ontstaan na het boren naar water.

Het ventje overleed als gevolg van de verwondingen aan zijn hoofd en andere lichaamsdelen die hij daarbij opliep. Mijnwerkers slaagden er pas na twee weken in om zijn lichaampje te bergen. De bergingsoperatie, die begon als een reddingsactie, werd wereldwijd gevolgd.

Video’s: