Grote zoekactie vandaag in Nederland naar lichaam zwangere Sumanta uit Suriname (video’s)

Suriname Nederland
Er was een lichaam gevonden, maar die bleek niet van Bansi te zijn. Het meisje is nog steeds spoorloos. Ze zoeken naar haar lichaam. Is ze dan nog wel in leven?

[quads id=1]

De politie heeft nu weer nieuwe aanwijzingen in de zaak van de vermiste studente Sumanta Bansi uit Suriname. Er is nu een hele grote zoekactie gaande. Meer dan 60 mensen helpen mee. Zullen ze vandaag haar lichaam vinden? Meer informatie en nieuwe video’s in het bericht. Hoe kan iemand zo van de aardbodem verdwijnen?

[quads id=1]

Studente uit Suriname

www.noordhollandsdagblad schreef het volgende hierover: Zoekactie naar lichaam van zwangere studente Sumanta Bansi in Robbenoordbos in volle gang. Zo’n zestig vrijwilligers van het Veteranen Search Team, forensisch onderzoekers, speurhonden en een handjevol politiemensen zijn momenteel in het Robbenoordbos op zoek naar de 23-jarige Sumanta Bansi.

[quads id=1]

Suriname Nederland

Vorig jaar vermist

De Hoornse studente is al sinds februari 2018 vermist. Sindsdien werd er al twee keer in dit bos naar haar gezocht. De wateren van een haven aan de Afsluitdijk zijn ook al het toneel van een zoekactie geweest.

[quads id=1]

Misdrijf

Omdat de politie nieuwe aanwijzingen in het onderzoek heeft, wordt vandaag opnieuw alles uit de kast gehaald. Men gaat er inmiddels vanuit dat Bansi niet meer in leven is. Omdat ze zwanger was op het moment van haar vermissing, gaat de politie uit van een misdrijf.

Later meer.

Bekijk de nieuwe video’s omtrent deze ernstige vermissingszaak:

[quads id=1]

Bron:

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20191029_65068071/zoekactie-naar-lichaam-van-zwangere-studente-sumanta-bansi-in-robbenoordbos-in-volle-gang

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland