Binnengekomen klacht – Leerkrachten binnenland Suriname dreigen het werk neer te leggen

leerkracht Suriname
We hebben een brief binnengekregen van teleurgestelde leerkrachten die werkzaam zijn in het binnenland van Suriname. Zij dreigen het werk neer te leggen. Lees onderstaande brief om te lezen wat er aan de hand is. Deel het met belanghebbenden zodat hun klacht de juiste mensen kan bereiken. Wat moeten ze doen?

[quads id=1]

Leerkrachten binnenland Suriname

Goedendag FamilieNieuws. Ik ben een leerkracht. En ik werk in het binnenland van Suriname. Mijn collega’s en ik stressen op dit moment heel erg. Daarom willen we jullie vragen om dit bericht te delen op jullie medium. Er moet zo snel mogelijk een oplossing komen anders zijn we genoodzaakt ons werk neer te leggen

[quads id=1]

Geen toelage

leerkracht Suriname

Het zit namelijk zo: De leerkrachten van het binnenland hebben deze maand geen Sipaliwini toelage ontvangen. Hoe kan dit? Hoe moet het verder met ons? Hoe moeten we onze levensmiddelen kopen en we hebben ook schulden en vaste lasten die we moeten betalen. Hoe moeten we doen?

[quads id=1]

Werk neerleggen

De situatie is op het moment heel erg stressvol. Voor mij en alle andere leerkrachten in het binnenland. Er is een bedrag van ons salaris afgetrokken. Een bedrag dat we nodig hebben. Een bedrag waar we op rekenen elke maand. We hebben ook onze verplichtingen. Dit kan toch niet zomaar? Kunnen jullie aub ons bericht delen met de gemeenschap. Het moet de juiste mensen bereiken zodat er snel een oplossing kan komen. Zo niet? Zijn we genoodzaakt het werk neer te leggen

[quads id=1]

Disclaimer

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van de leerkrachten gepubliceerd. Zij hebben het aan ons gevraagd. Dit is hun eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om via ons zijn/haar kant van het verhaal te vertellen. Heb je ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!

Gerelateerde verhalen:

Mijn negatieve ervaring met een bekende tourbus organisatie in Paramaribo

Ik wil mijn naam zuiveren want er worden leugens van mij op Facebook gezet – Satish uit Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland