Auto van bank medewerkster totaal uitgebrand – Hakrinbank Paramaribo (video’s)

auto Paramaribo
Wat een toestand bij de Hakrinbank te Paramaribo van de week. Een medewerkster kreeg vast de schrik van haar leven toen ze vernam dat haar auto ineens in brand stond

[quads id=1]

Er was niets mis met de auto, hij was zelfs netjes gekeurd. De auto is helemaal in vlammen opgegaan. Meer informatie in het bericht. Er zijn meerdere video’s gemaakt. Kan een auto echt zomaar in brand vliegen? Dan moeten we voorzichtig zijn!!

[quads id=1]

Bank Paramaribo

Suriname Times schreef het volgende hierover: Auto in vlammen opgegaan. Een auto is aan de Havenlaan te Paramaribo in vlammen opgegaan.

Brandweervoorlichter Anthony Grootfaam zegt aan de krant dat de melding van de autobrand om 09.56 uur binnenkwam. Het voertuig stond geparkeerd op het parkeerterrein van een bank.

[quads id=1]

Witte wagen

Het gaat om een witte wagen van een bankmedewerkster. Zij had twee weken geleden de autobatterij verwisseld. Zij ging naar haar werkplaats met de wagen en parkeerde het voertuig. Het stond ongeveer twee uur geparkeerd toen er vlammen te zien waren.

[quads id=1]

Batterij

Hoogstwaarschijnlijk gaat het om een batterijstoring. Volgens Grootfaam is de brand begonnen in de machinekamer. Toen de brandweer op de plaats kwam, stond het voertuig in lichterlaaie. De auto is geheel verwoest. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

[quads id=1]

Wel gekeurd

De wagen was verzekerd en gekeurd
Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

Bron:

Auto in vlammen opgegaan

Video’s van Roué Metroos
Gesheven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland