2 kinderen opgesloten vanwege woning inbraak – politie Suriname

politie Suriname
Hoe jong beginnen de criminelen eigenlijk? De politie heeft een 12- en een 13-jarige op laten sluiten.

[quads id=1]

Ze hebben ingebroken in het huis van de buurvrouw. In het officiële politiebericht meer over hetgeen ze gedaan hebben. Kan het nog goed komen met deze kinderen? Of kan het gewoon een vervelende fase zijn in hun leven?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Politie Santo Dorp houdt twee jeugdige inbrekers aan. Een 13-jarige en een 12-jarige jongen zijn op vrijdag 25 oktober door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden en in verzekering gesteld voor diefstal in een woning.

Bij de buurvrouw

Deze twee jeugdigen hebben op vrijdagmorgen 25 oktober ingebroken in de woning van een buurvrouw. Op dat moment was de buurvrouw niet thuis. De jongens verschaften zich toegang tot de woning door twee “shutters” van een raam te verwijderen.

[quads id=1]

Sieraden

Uit het huis namen zij vervolgens gouden sieraden weg. Later op de dag werden de jongens in beeld gebracht, opgespoord en aangehouden. Bij de voorgeleiding op het politiebureau bekenden zij de inbraak te hebben gepleegd. De jongens hebben vervolgens verklaart dat zij de buit verkocht hebben en dat zij met de opbrengst twee zangvogels gekocht hebben.

[quads id=1]

Opa Doelie Paramaribo

De zangvogels zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze jeugdige verdachten ingesloten in het Jeugdcellenhuis te Opa Doeli te Paramaribo. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Bron:

https://www.politie.sr/politie-santo-dorp-houdt-twee-jeugdige-inbrekers-aan/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland