Toerist in Amsterdam bijna dood na sprong in de gracht – vermoedelijk teveel gerookt

Amsterdam toerist
Amsterdam, een droomlocatie voor veel toeristen. Niet alleen voor de tulpen, niet voor de dames op de wallen maar ook omdat ze vrij en blij kunnen genieten van hun jonko, jointje of hashpijp.

[quads id=1]

Maar niet iedereen kan ertegen. Deze toerist had vermoedelijk teveel gerookt. Hij sprong in het water en belandde in het ziekenhuis. Een omstander filmde het gebeuren. Meer informatie en video in het bericht. Ook voor mensen uit Suriname is Amsterdam een populaire bestemming. Waarom gaan jullie er graag naartoe? Ook voor de legale drugs?

[quads id=1]

Toerist Amsterdam

AT5 schreef het volgende hierover: Een toerist is vannacht onder invloed de gracht ingesprongen aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam. Hoe lang hij in het water heeft gelegen is niet bekend, maar de man was buiten bewustzijn toen hij door de brandweer uit het water werd gehaald.

De man werd rond 02.15 uur door duikers aan wal gehaald en door ambulancepersoneel gereanimeerd. Volgens de politie is de man weer bij bewustzijn en gaat het tot nu toe redelijk. Hij ligt nog in het ziekenhuis.

[quads id=1]

Onder invloed

De toerist zou onder invloed zijn geweest van hasj of wiet en is vrijwillig het water ingesprongen. Of de man alleen was of met vrienden is niet duidelijk.

Bekijk hier een video:

[quads id=1]

Bron:

https://www.at5.nl/artikelen/197658/toerist-gereanimeerd-na-sprong-in-gracht-oudezijds-voorburgwal

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland