SLM vluchten Amsterdam Paramaribo vertraagt

vakantie Suriname SLM

Niet zo leuk voor de mensen die net wilden vertrekken naar Suriname. Maar het is even niet anders. De Airbus blijft SLM kopzorgen geven. Vluchten zijn hierdoor vertraagd.

[quads id=1]

De SLM heeft mede door de vele problemen met de Airbus aangegeven, vanaf eind van dit jaar met een Boeing te gaan vliegen. Meer hierover in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Airbus blijft SLM kopzorgen geven; vluchten vertraagd. De SLM-vlucht naar Zanderij is gisteren met minimaal 24 uur vertraagd. De Airbus is wegens technische redenen aan de grond. Dit zorgde voor een vertraging op de vluchten naar Amsterdam (PY994) en vanuit Amsterdam (PY993). De vluchten worden middels een gewijzigd vliegschema uitgevoerd.

[quads id=1]

De vertraging volgt op de A-check van vorige week. Bevindingen uit de check werden verholpen maar er bleken toch nog enkele technische issues te zijn en besloot de SLM derhalve gister het toestel weer aan de grond te houden. De A-check is een van de voorwaarden voor het kunnen teruggeven van dit toestel aan diens eigenaar aan het eind van de leaseperiode aanstaande december en is de laatste check van dit toestel.

[quads id=1]

De directie van de SLM is onaangenaam verrast door de huidige ontwikkeling en beraad zich over de verdere inzet van de Airbus in deze laatste maanden. Momenteel wordt gezocht naar een alternatief om het vliegschema tot aan de introductie van de Boeing 777 te continueren, meldt het bedrijf.

[quads id=1]

De SLM heeft mede door de vele problemen met de Airbus aangegeven, vanaf eind van dit jaar met een Boeing te gaan vliegen. Momenteel wordt alles in het werk gesteld om de intrede van een Boeing 777 voor de route Paramaribo – Amsterdam voor het einde van het jaar mogelijk te maken.

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/55275

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland