Paniek nadat honderden kinderen besmet zijn geraakt met HIV – kinderarts gebruikt vieze naald (buitenland) (video’s)

HIV kinderarts
Meer dan 500 kinderen in Pakistan zijn geïnfecteerd geraakt met het HIV virus. Allemaal zijn ze onder de 12 jaar.

[quads id=1]

Ze zijn positief getest omdat ze mogelijk geprikt zijn met gebruikte naalden door een bekende GOEDKOPE kinderarts. De arts is inmiddels aangeklaagd en zit vast. Meer informatie in het bericht en kijk naar de video’s erover. Artsen zijn ook mensen en kunnen fouten maken. Maar dit is toch geen fout? Is dit moord?

[quads id=1]

Kinderarts

De arts, dokter Muzaffar Ghanghro, is een bekende kinderarts in het dorpje. Hij vraagt als kinderarts heel weinig geld voor een behandeling. Inmiddels is hij gearresteerd nadat hij aangeklaagd is door de ouders van zijn patiënten.

[quads id=1]

HIV kinderarts

4 kinderen ziek

Een vader heeft bevestigd dat hij de dokter zag graaien en zoeken naar een oude naald tussen afval. Hij bracht zijn kinderen naar hem voor een spuitje. Toen hij de arts om uitleg vroeg kreeg hij de wind van voren. De arts vroeg de vader of hij geld had voor een nieuwe naald. Achteraf blijken 4 van zijn 6 kinderen geïnfecteerd te zijn met het virus. De jongste twee zijn al overleden. Er wordt gezegd dat hij al 900 kinderen heeft besmet. Kan een arts verantwoordelijk zijn voor zoveel ‘fouten’?

In de video’s meer hierover:

[quads id=1]

Onderstaande video’s zijn in het Pakistaans, dus voor de meeste niet te verstaan. Houdt u daar rekening mee. Maar de beelden zijn interessant om te zien

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland