Mike Reeder en Lindsay Goossens winnen Communicatie Awards 2019 Suriname (video)

communicatie Suriname
De felicitaties aan Mike Reeder en Lindsay Goossens. Zij zijn de communicatie man en vrouw van Suriname. Edwin Noorzee, Assuria en Fernandes Bakkerij zijn ook in de prijzen gevallen

[quads id=1]

Meer in het bericht. Helpen jullie mee met de felicitaties? P.s. Welke leuke slogans van Surinaamse bedrijven kennen jullie nog meer?

Communicatie Suriname

GFC Nieuws Suriname schreef het volgende hierover: Mike Reeder en Lindsay Goossens Communicatie Man & Vrouw 2019. Ook dit jaar waren er genomineerden voor de meest uitzonderlijke communicatie professionals in ons land, die het vakgebied naar een hoger niveau tillen.

[quads id=1]

Genomineerden

De juryvoorzitter Robby Rijssel en de voorzitter van CCPR, de organisatie achter de Communicatie Award, hebben na een intensief traject van screening en beoordeling, de genomineerden aan het publiek voorgesteld.

Mike Reeder en Lindsay Goossens zijn uitroepen tot de communicatie man & vrouw van dit jaar. Met hun inzet, betrokkenheid en aantoonbare prestaties hebben zij deze award in de wacht gesleept.

[quads id=1]

Fernandes

De Communicatie Award voor de beste slogan ging naar Fernandes Bakkerij Suriname met de slogan: De bakker met vele gezichten.

De National Achievement Award voor iemand die onbaatzuchtig en belangeloos uitzonderlijke prestaties heeft geleverd in onze samenleving en voor betekenisvolle verbindingen heeft gezorgd, is gegaan naar Edwin Noordzee.

[quads id=1]

De Communicatie Awards zijn voor de derde keer uitgereikt.

Video:

[quads id=1]

Surinaams alfabet:

Bron:

https://gfcnieuws.com/mike-reeder-en-lindsay-goossens-communicatie-man-vrouw-2019/

Foto’s van Centrum voor Communicatie & PR
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland