Mijn man, onze vader en zoon Kavish Bhansing is gepromoveerd in Nederland

0
Echtgenote Andjenie Bhansing – Madhuban maakt mede namens de kinderen, zijn trotse ouders en de overige families Bhansing, Ramtahalsing, Kishoendajal, Madhuban en Ransing in Nederland en Suriname, bekend dat haar man Kavish Bhansing is gepromoveerd in Nederland.

In het bericht meer over zijn fantastische prestatie. Helpen jullie mee met de felicitaties?

Gepromoveerd

Kavish Bhansing

geslaagd Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.