Criminele klanten beroven en slaan taxi chauffeur – Waterkant Suriname

taxi Paramaribo Suriname
Een taxichauffeur is beroofd en geslagen door klanten die hij had opgepikt aan de Waterkant in Paramaribo.

[quads id=1]

De criminelen hadden een vuurwapen en sloegen hem daarmee op zijn hoofd. Ze gingen er vandoor met zijn auto. In het bericht meer informatie. Ben je wel veilig als taxi chauffeur? Je weet namelijk nooit wie er bij je in de auto stapt.

[quads id=1]

Taxi Paramaribo

Taxichauffeur op wrede wijze overvallen te Paramaribo. Soederkoemar reed in de nacht van zaterdag op zondag taxi aan de Waterkant. Hij werd door twee criminelen, die hij als klanten kort te voren had opgehaald aan de Waterkant, beroofd van zijn geld en voertuig.

[quads id=1]

Geslagen met wapen

Volgens het slachtoffer hebben beide mannen een taxi besteld. Zij hebben de taxichauffeur hun eind bestemming doorgegeven. Onderweg en wel ter hoogte van Papajafowroestraat en de Grapefruitstraat te Paramaribo haalde een van de klanten een vuistvuurwapen tevoorschijn en sloeg daarmee het slachtoffer aan zijn behaard hoofd.
[quads id=1]
Bron: Dagblad Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland