49-jarige man uit Suriname dood aangetroffen in zijn badkamer

overleden Paramaribo
Wat een rot bericht op de maandagochtend. Het ontzielde lichaam van een 49-jarige man uit Suriname is aangetroffen in zijn badkamer.

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht en bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Lichaam Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Lijk in een woning aan de Smeergrasstraat in Suriname.

In zijn woning

De politie van Santo Dorp kreeg in het weekend een melding van een lijk in een woning aan de Smeergrasstraat. Na de melding rukte de politie uit. Ter plaatse aangekomen werd het ontzielde lichaam van de 49-jarige Wilgo Afonsoewa in de badruimte van zijn woning aangetroffen.

Politie Suriname

[quads id=1]

De politie schakelde desbetreffende instanties alsook een arts om de dood vast te stellen. Het lijk vertoonde geen tekenen van misdrijf. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer werd ontdekt door een beheerder.

Bron: Dagblad Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland