44-jarige patiënt doet oproep aan de gemeenschap via 1 voor 12 Suriname

0
Hij moest een operatie ondergaan omdat hij niet kon plassen. Nadien ging het helemaal mis. Hij is nu een dialysepatiënt en heeft het ontzettend zwaar.

De 44-jarige meneer Abdoel uit Suriname moet 2 keer per week dialyseren en heeft het ontzettend moeilijk. Hij wil graag zijn verhaal delen met de gemeenschap. Luister naar zijn verhaal. Geef het door aan anderen wellicht kunnen ze hem bijstaan. Samen staan we sterk!!

Patiënt uit Suriname

1 voor 12 Suriname

Meneer Rudy Abdoel heeft vanwege zijn ziekt geen vaste baan. Dus niet genoeg geld om te leven. En al helemaal geen geld om zijn medicatie te betalen. Meneer vertelt via 1 voor 12 zijn verhaal en doet hierbij meet een een oproep aan de gemeente. Bekijk de video en deel het met anderen. Wellicht kan hij wat hulp krijgen om het leven iets makkelijker te maken voor hem

Video

Bekijk hier de video:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Man uit huis gezet door zijn vrouw en leeft nu in mensonterende situatie – 1 voor 12 Suriname

Meneer Berenstein zwerft al dagen in Paramaribo en wil naar huis – video 1 voor 12

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis voor u

Comments are closed.