29-jarige Dalfour doodgeschoten in Amsterdam (video) Weer schietpartij in Nederland

overleden Amsterdam
Helaas weer een dodelijke schietpartij in Amsterdam. De Familie Dalfour is in rouw. Volgens de krant is de familie van de overledene geen onbekende in de onderwereld.

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht en bekijk de korte video ervan. De politie in Nederland is nog opzoek naar de schutter. Lees wat hij vermoedelijk aanhad. Is Amsterdam gevaarlijk voor iedereen? Of worden deze mensen niet zomaar doodgeschoten?

[quads id=1]

Schietpartij Amsterdam

De 29-jarige man die vannacht werd doodgeschoten in Slotervaart, is Brennan Dalfour. Zijn familie heeft een geduchte reputatie binnen de Amsterdamse onderwereld.

overleden Amsterdam

Dat meldt Het Parool. Zo is zijn broer Marlon na een liquidatiepoging invalide geraakt. Bovendien is Brennan familie van de voormalige No Surrender-leider Brian ‘Dalla’ Dalfour, die in 2015 werd doodgeschoten in een vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe.

Fataal conflict

Welk conflict Brennan nu fataal is geworden, is onbekend. Hij was in elk geval net als zijn familieleden ‘een bekende van de politie’, vanwege meerdere misdrijven.

[quads id=1]

Op zoek naar schutter

De 29-jarige Dalfour werd vannacht neergeschoten op de Jacob Krausstraat. Hulpdiensten hebben hem nog gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht, maar dat mocht niet meer baten.

De politie is nog op zoek naar de schutter. De man droeg vermoedelijk een zwart/grijze jas met capuchon van het merk The North Face.

Bekijk hier een korte video ervan:

[quads id=1]

Bron:

https://www.at5.nl/artikelen/197670/familie-slachtoffer-schietpartij-heeft-geduchte-reputatie

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland