2 jarig meisje vecht voor haar leven na wrede misbruik – oproep politie Amerika (video)

0
De politie in Amerika heeft een dringende oproep geplaatst. Ze zijn namelijk opzoek naar deze man, de man heeft een meisje van twee jaar op schandalige wijze misbruikt. Ze ligt in het ziekenhuis te vechten voor haar leven.

Meer hierover in het bericht en de video.

Misbruik Amerika

Volgens de laatste berichten vecht de peuter op dit moment voor haar leven. Ze is misbruikt door Roberto Lopez. De verblijfplaats van de 40-jarige Lopez is nog onbekend. Hij is spoorloos.

Politie Amerika

“We hebben uw hulp nodig bij het lokaliseren van dit dier,” zei de woordvoerder van de politie in Amerika. Zo noemde hij de wrede man.

De woordvoerder vervolgde: “Hij wordt gezocht door het Sheriff’s Office van Collier County voor de brute misbruik van een tweejarig meisje.

meisje Amerika

Puur kwaad

“Dit onschuldige meisje verkeert hierdoor in kritieke toestand”. “Deze kerel is puur kwaad en hoort niet op straat te zijn. Deel dit ook, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken.” Aldus de politie in Amerika

Bekijk hier de video erover:

Lopez is een gevaarlijke man en moet worden geconfronteerd met de gevolgen van zijn weerzinwekkende en wrede acties.

Bron:

Police launch urgent appeal to find man who raped 2-year-old girl in critical condition

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.