Dode mensen aangetroffen in bioscoop – politie Nederland zoekt deze man (video’s)

Nederland bioscoop

Vandaag zijn twee mensen dood aangetroffen in een bioscoop in Nederland. De politie is dringend op zoek naar deze man. Hij wordt er van verdacht de twee personen om het leven te hebben gebracht. Bekijk het bericht voor meer informatie en er zijn ook video’s erover. Geef het door aan anderen zodat hij snel gevonden kan worden. Wees voorzichtig en benader de man niet zelf. Wat erg dit.

[quads id=1]

Bioscoop in Nederland

RTL Nieuws Nederland schreef het volgende hierover: De politie is dringend op zoek naar de 33-jarige Ergün Senarabaci. Hij wordt verdacht van het om het leven brengen van twee personen in de Pathé-bioscoop in Groningen. De man is een bekende van de politie.

[quads id=1]

Foto’s

Nederland bioscoop

De politie heeft vier foto’s van de man vrijgegeven op Politie.nl. De politie zegt dringend naar hem op zoek te zijn. Hij wordt er van verdacht vandaag twee personen in Groningen om het leven te hebben gebracht.

Waar is hij

Het is onbekend waar Senarabaci momenteel verblijft. Daarom wordt een recente politiefoto en zijn identiteit vrijgegeven. Waarvoor hij eerder heeft vastgezeten, wil de politie niet zeggen.

[quads id=1]

Met baard

De verdachte is 1.72 meter en heeft een baard en donker haar dat is opgeschoren. Toen hij de bioscoop verliet, droeg hij laarzen en donkere kleding met fel gekleurde patronen.

[quads id=1]

Niet zelf benaderen

Politie Nederland roept op de man niet zelf te benaderen maar de gratis Opsporingstiplijn (0800-6070) of Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) te bellen.

Slachtoffers

De twee lichamen werden vanochtend gevonden in de bioscoop. De identiteit van de slachtoffers wordt nog niet bekendgemaakt omdat sommige familieleden niet zijn ingelicht, aldus de politie.

Bekijk de video erover

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron:

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4898766/politie-geeft-naam-verdachte-bioscoopdoden-vrij

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland