Man in Suriname overleden nadat boom op hem viel

omgevallen boom Suriname
Wederom een familie in diepe rouw. Er is namelijk een boom gevallen op man in Suriname. Hij is hierdoor overleden. Een vreselijke manier om dood te gaan.

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht en bekijk ook de volledige gegevens omtrent zijn identiteit. Sterkte aan de familie Pinas.

[quads id=1]

Overleden in Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover. Man verongelukt door ongevallen boom. De 57-jarige Edwin Pinas is vrijdag verongelukt in het Tibitiegebied in Suriname. De politie van Zanderij heeft ingespeeld op deze melding. Ter plaatse werd het ontzielde lichaam van Pinas aangetroffen.

[quads id=1]

Gevallen boom

Tijdens werkzaamheden is een boom op het slachtoffer terechtgekomen met als gevolg dat Pinas ter plaatse het leven heeft gelaten. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
[quads id=1]

Bron:

Dagblad Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland