‘Er is geen sprake van afpersing’- De geschorste advocate Joan Nibte uit Paramaribo vertelt (video’s)

Nibte Paramaribo
‘Er is geen sprake van afpersing.’ Zo reageert advocaat Joan Nibte uit Paramaribo op de schorsing van 3 maanden door het tucht college van Suriname. Zij is het hier niet mee eens en gaat in hoger beroep!

[quads id=1]

Meer in het bericht hierover en de video’s waarin ook de advocate haar verhaal vertelt. Is de schorsing terecht? Of verdient de advocaat dit niet?

[quads id=1]

Nibte uit Paramaribo

Advocaat Joan Nibte uit Paramaribo is voor drie maanden geschorst door het tuchtcollege voor advocaten. De juriste reageerde hierop emotioneel op haar Facebookpagina. Boze tongen beweren dat ze iemand zou hebben afgeperst. Zij zal in hoger beroep gaan.

Video

Bekijk de video’s waarin de advocate haar verhaal doet. Is ze onschuldig?

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland