Onze supervriendin en zus 48-jarige Monique Levant uit Paramaribo is overleden

Overleden Paramaribo

In ons hart zit een plek. Een plek voor jou.

Een uiterst droevig bericht: De diep bedroefde Ireen Gill maakt bekend dat haar lieve vriendin, zus en haar rechterhand Monique Levant uit Paramaribo is overleden. Zij is 48 jaar geworden. Meer Informatie omtrent de uitvaart in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Met diepe droefheid maak ik bekend dat van mij is heengegaan mijn vriendin, zus en rechterhand Monique Levant uit Paramaribo.

Namens Ireen Gill en overige huisgenoten

Bekijk onderstaande foto voor meer Informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo

[quads id=1]Overleden Paramaribo

[quads id=1]

Overleden Paramaribo P.s. Heb je onze page FamilieNieuws.com al geliked? Meer dan 100.000 volgers zijn jou al voor geweest. Like FamilieNieuws.com voor persoonlijke intieme verhalen uit Suriname!! Bij ons vind je ook het laatste nieuws uit Paramaribo, Suriname en Nederland. Plaats hier ook GRATIS een overlijdensbericht en andere familieberichten zoals felicitaties etc. Laat het weten aan al je vrienden! Adverteren bij ons? Dat kan!bg y?g
.
.
.
#Paramaribo #Suriname #vakantie #relatie #liefde #familie #anoniem #man #vrouw #