Regilio aangehouden voor doodslaan dakloze man te Paramaribo – politie Suriname (video)

politie Paramaribo

Update- man dood aangetroffen voor winkelpand. In het geval waarbij een dakloze man in de nacht van zondag 13-op maandag 14 oktober om het leven is gebracht in de Domineestraat te Paramaribo heeft het Arrestatie Team een verdachte aangehouden.

[quads id=1]

Het betreft in deze de 31-jarige Regilio,K. die een zwerversbestaan leidt.

Regilio,K. is op maandagavond 21 oktober door leden van het A.T. aangehouden in de stad. Hij is vervolgens overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Regilio hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Het slachtoffer is de 53-jarige Ricardo,Limon. Limon lag op de stoep van een winkelzaak te slapen toen de verdachte hem een aantal keren op het hoofd sloeg met een hard voorwerp. Limon raakte daarbij zodanig gewond dat hij ter plaatse het leven liet.

[quads id=1]

politie Paramaribo

De reden waarom Regilio,K. het slachtoffer om het leven heeft gebracht is nog niet helemaal duidelijk voor de rechercheurs die belast zijn met het onderzoek.

Bekijk hier de video

[quads id=1]

Bron:

“Update”man dood aangetroffen voor winkelpand

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland