Moeder uit Suriname laat vriend met haar minderjarige dochters slapen voor gratis onderdak

moeder Suriname
Is de economische situatie zo erg dat moeders hun eigen kinderen moeten ‘verkopen’ in Suriname? Dit kan gewoon niet waar zijn. Een stiefvader die naar bed gaat met zijn minderjarige stiefdochters.

[quads id=1]

Volgens de man heeft hun bloedeigen moeder de meisjes aan hem ‘gegeven’. Voor gratis onderdak. Hij deed het met ze terwijl zij ook in de kamer was. Dan heeft ze hem inderdaad toestemming gegeven, toch? Lees wat ze zelf zegt.

[quads id=1]

Moeder uit Suriname

Moeder gaf stiefvader toestemming voor ontucht met dochters. “Terwijl u in de kamer bent en uw meisjes naar u kijken, is hij bezig en u zegt niets. Hoe dan?” vroeg rechter Duncan Nanhoe dinsdag aan Jane M., die samen met haar partner Swadi S. terechtstaat. Met toestemming van de vrouw heeft de man zijn twee minderjarige stiefdochters intiem misbruikt.

[quads id=1]

De rechter wilde van de vrouw weten hoe het kon dat zij het eens was met de zaak. Jane M. reageerde kalm op de vragen van Nanhoe en zei dat ze niet anders kon. “Het leek alsof iets mij vasthield. Ik weet het niet hoor. Ik kon niet uit die situatie.”

Verklaring afleggen

Van de twee meisjes verscheen dinsdag alleen de nu zeventienjarige S.R. Zij werd in de raadkamer gehoord. De rechter vertelde haar dat ze niet verplicht is een verklaring af te leggen, maar ze wilde dat wel doen.

[quads id=1]

De ontucht had plaats tussen 2015 en mei 2019. Volgens de oudste dochter heeft haar moeder ingestemd en was ze er bij toen Swadi S. zich aan de kinderen vergreep. De man onderschreef deze verklaring, nadat de rechter hem en zijn partner had aangesproken.

Twee dochters

Hij vertelde dat Jane M. hem onder druk zette tot omgang met haar twee dochters. De vrouw uit Suriname zou hem hebben aangeboden dat hij haar kinderen mocht misbruiken, als zij bij hem mocht blijven inwonen. Hij stemde toe.

[quads id=1]

Zij stuurde mij

Swadi S. vertelde hoe het eraan toeging. “Mijn vrouw stuurde mij naar de meisjes. Ik deed het vaker onder druk”, zei hij, terwijl hij oogcontact vermeed met zijn vrouw die naar hem staarde.

Advocaat Frank Truideman zei dat hij vragen zal stellen nadat ook het tweede meisje is gehoord. Dat zal op de vervolgzitting van 26 november gebeuren. Dan moet de politie ervoor zorgen dat het meisje er is.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/23/moeder-gaf-stiefvader-toestemming-voor-ontucht-met-dochters/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland