Mijn opa Henny Grot uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo

Hij was vader van 12 kinderen, 47 kleinkinderen, 75 achterkleinkinderen en 7 bet-achterkleinkinderen. Een hele rijke man is heengegaan.

[quads id=1]

Met dit bericht maakt de bedroefde kleinzoon Diego Mac-Intosch bekend dat zijn opa Henricus Grot uit Paramaribo is heengegaan. In leven was hij werkzaam bij Telesur. Meer informatie omtrent de uitvaart in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden.

Henricus Severinus Grot

Geboren: 19 juni 1931
Overleden: 18 oktober 2019

Bekijk onderstaand bericht voor meer gegevens omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland