25-jarige moeder op Curaçao doodgeschoten door ex

moeder curaçao
Vreselijke berichten uit de Caribische eilanden. Een moeder van 3 kinderen is door haar ex-partner doodgeschoten op Curaçao.

[quads id=1]

Het blijkt dat de vrouw al heel lang door de man bedreigd en mishandeld werd. Waarom doet de man haar zoiets aan? Heeft hij wel aan hun drie kinderen gedacht?

[quads id=1]

Moeder uit Curaçao

Paradisefmcuracao schreef het volgende hierover: 25-JARIGE VROUW OVERLEDEN NA SCHIETPARTIJ ORDANANSAWEG op Curaçao. Een vrouw is gisteren doodgeschoten op het eiland.

[quads id=1]

Ex-man

moeder curaçao

Het gaat om de 25-jarige Dayanira Eisden. Een andere vrouw raakte bij de schietpartij gewond. De krant EXTRA schreef dat de vrouw is doodgeschoten door haar 46-jarige ex-partner met wie ze samen drie kinderen heeft.

[quads id=1]

Vaker mishandeld

De man zou de vrouw al langer mishandelen en bedreigen, zo weet de krant. Volgens de krant moet dringend onderzocht worden waarom de man niet eerder voor de mishandelingen is aangehouden.

Bron:

https://www.paradisefmcuracao.com/25-jarige-vrouw-overleden-na-schietpartij-ordanansaweg/

Foto’s binnengekomen via facebook
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland