Vacature bij Kinderhuis Ramoth te Paramaribo

kinderhuis Paramaribo

Zou jij graag in een kinderhuis te Paramaribo willen werken? Of ken jij iemand die dat graag zou willen?? Bekijk dan onderstaande link voor meer informatie. Kinderhuis Ramoth is namelijk opzoek naar een peuterleidster en 1 schoonmaakster. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Vacature
Kinderhuis Ramoth te Paramaribo

Wij zijn opzoek naar 1 gediplomeerde peuterleidster en 1 schoonmaakster met tenminste een GLO getuigschrift. Leeftijd 25 – 35 jaar.

Voor meer informatie bel naar Tel 47 31 91

[quads id=1]

Het kinderhuis Ramoth is gevestigd aan de Henck Arronstraat 172 te Paramaribo T/O de Oranje school.

kinderhuis Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland