Mijn lieve man en onze vader Krishnadath Somaroe uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Een zeer droevig bericht van overlijden. De eigenaar vanΒ  Bojo’s Touring Partybussen Suriname is gisteren overleden.

[quads id=1]

Hierbij maken vrouw en kinderen het overlijden bekend van Krishnadath Somaroe uit Suriname. In leven was hij ondernemer. Meer informatie in het bericht. De crematie zal plaatsvinden te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

Overleden

Krishnadath Somaroe

Uit Suriname

Wan swiet kill no de morro.
A hati ma, sa oe sa doe?

Sribi swieti,
Bigi brada Somaroe

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland