Meneer en mevrouw Sadhai-Soerdjbali uit Paramaribo zijn 60 jaar getrouwd (foto

getrouwd Paramaribo
Fantastische berichten uit Paramaribo. Helpen jullie ons mee met de felicitaties van dit geweldige echtpaar?

[quads id=1]

Meneer en mevrouw Sadhai – Soerdjbali zijn namelijk 60 jaar getrouwd. Dat betekent dat ze hun diamanten bruiloft mogen vieren. Dat is heel bijzonder. Zij zijn ouders van 9 kinderen. Helaas zijn er 3 overleden. Lees meer over het succesvolle echtpaar in het bericht. En kijk naar de andere foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen hen many many more <3

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Diamantenbruiloft (60 jaar) t.n.v het echtpaar Sadhai-Soerdjbali.
Heden viert het echtpaar Sadhai-Soerdjbali in het bijzijn van familileden het feit dat zij reeds 60 jaar in de echt zijn verbonden.
Het echtpaar belijdt het Hindu geloof. De heer Sadhai, Tjanderpersad heeft op diverse plaatsen gewerkt.

[quads id=1]

Negen kinderen

Mw. Sadhai-Soerdjbali, Sakunteladevi heeft als interieur verzorgster gewerkt bij dr. Kafuludin. Uit dit huwelijk zijn er negen kinderen geboren, twee jongens en zeven meisjes, helaas zijn twee dochters en een zoon hun voorgegaan. De kinderen gaven aan, dat zij heel lieve en zorgzame ouders hebben.

[quads id=1]

President Bouterse

Namens de president van de Republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris mw. Prijor-Kent, Jo-Anne die districtscommissaris Eric Grauwde vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Foto’s:

[quads id=1]

Bron:
Bic Paramaribo Zuidwest

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland