Juf uit Nederland ‘slaat kinderen en laat ze van de vloer eten’. (video’s)

school Nederland
Wat gebeurt er op school in Nederland? Hard schreeuwen, slaan met stokken op kinderen hun hoofden en lunchen op het toilet? Dat zijn barbaarse handelingen van een enge juffrouw. Het loopt helemaal uit de hand op deze school. Intussen zijn ook wat ouders met elkaar in gevecht gegaan.

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht en kijk naar de video’s erover. De kinderen en ouders vertellen erover. Is dit een normale strenge juf of een gefrustreerde juf??? Zou een juf jouw kind mogen slaan? Een beetje discipline is toch goed? Of gaat dit veel te ver?

[quads id=1]

School in Nederland

De Stentor schreef het volgende hierover. Zaanse juf ‘slaat kinderen met stokken en laat ze van vloer eten’, ouders woest. Een lerares van groep 3 van basisschool De Voorzaan in Zaandam Nederland is voorlopig op non-actief gezet na klachten van bezorgde ouders over lijfstraffen in de klas. Volgens de ouders worden kinderen gekleineerd en geslagen met een stok. Ook moesten ze hun lunch van de vloer opeten. De school neemt de klachten serieus en is een uitgebreid onderzoek begonnen, valt te lezen op de site. Een leerkracht reageert woest aan de telefoon en wenst niet met de media te praten.

Geschrokken ouders

De juffrouw is al jarenlang actief op de basisschool en heeft aan verschillende groepen lesgegeven. ,,We zijn echt geschrokken van deze klachten”, zei Brigit Schumacher van onderwijsorganisatie Zaan Primair tegen NH Nieuws. ,,We hebben direct besloten om een extern onderzoeksbureau in te huren om te onderzoeken of dit inderdaad waar is.”

[quads id=1]

Vechtpartij

Ondertussen zijn alle betrokkenen al gehoord en zijn er al rapportages van die gesprekken goedgekeurd en ondertekend, laat de school op de website weten. Door de zaak liepen de gemoederen op het schoolplein hoog op, waarbij ook voorstanders van de juf stevig van zich lieten horen.

Politie

Halverwege oktober liep de situatie dusdanig uit de hand dat enkele ouders met elkaar op de vuist gingen, weet NH Nieuws. De politie moest tussenbeide komen om erger te voorkomen. De vechtende ouders mogen het schoolplein voorlopig niet meer betreden.

[quads id=1]

Directeur is ziek

De uitkomsten van het onderzoek naar de juf worden circa half november bekendgemaakt. Dan neemt de school verdere maatregelen ‘om de rust en veiligheid weer te garanderen’. De directeur van De Voorzaan heeft zich ondertussen voor onbepaalde tijd ziek gemeld. Een waarnemend directeur neemt zijn werkzaamheden over.

Onderwijskoepel Zaan Primair is vanochtend benaderd voor een reactie maar een medewerker legde direct de hoorn neer.

Bekijk hier een video:

[quads id=1]

Bron:

https://www.destentor.nl/binnenland/zaanse-juf-slaat-kinderen-met-stokken-en-laat-ze-van-vloer-eten-ouders-woest~a0942594/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland