Vader uit Nederland kapte vrouw dood terwijl dochtertje van 4 toekeek

moeder vermoord Nederland
Ik zei ‘stop’ maar hij stopte niet’’, verklaarde hun 4-jarige dochter. Haar moeder werd dood gekapt door haar vader. Een Nederlander in België.

[quads id=1]

Hij draaide door omdat de vrouw hem vertelde dat ze een relatie had met een andere man. Lees wat ze allemaal nog meer heeft gezegd. Wanneer gaan mensen het snappen: Niemand is jouw bezit!! Hoe moet het kindje dit verwerken?

[quads id=1]

Man uit Nederland

Algemeen Dagblad schreef het volgende hierover: Dochtertje (4) ziet hoe Nederlander haar moeder doodt met hakmes: ‘Ik zei stop, maar hij stopte niet’ De 42-jarige Nederlander Thomas C. bleef zijn vriendin steken, zelfs toen zijn dochtertje hem smeekte te stoppen. Dat bleek vandaag voor de Belgische rechter. C. wordt beschuldigd van doodslag op zijn 38-jarige vriendin en van poging doodslag op haar buurvrouw.

[quads id=1]

Door mijn vader

,,Mijn moeder is dood door mijn vader met een hakmes. Ik zei ‘stop’ maar hij stopte niet’’, verklaarde de 4-jarige dochter.

Op 10 juni 2015 ging het mis in de woning van de vrouw in het Belgische Onkerzele. Volgens C. vertelde Sandra Stompf die dag dat ze al een tijdje een relatie had met een andere man en sloegen zijn stoppen door. De vrouw liep een dertigtal snij- en steekverwondingen op met een mes en een hakmes en overleed aan haar verwondingen.

[quads id=1]

Ook de buurvrouw gestoken

De buurvrouw van het slachtoffer had tumult gehoord en kwam kijken. Ze werd ook aangevallen en gestoken door de Nederlander. Ze werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, maar overleefde de aanval. C. moet zich daarom ook verantwoorden voor poging doodslag op de buurvrouw.

Vandaag werd het audiovisueel verhoor van de 4-jarige dochter afgespeeld. ,,Ik heb alles gezien’’, zei het meisje. ,,Mijn moeder is dood door mijn vader met een hakmes. (…) Mijn vader is ziek geworden. (…) Ik zei ‘stop’ maar hij stopte niet. Er was overal bloed. (…) Mijn broer heeft ook ‘stop’ gezegd.

[quads id=1]

Mijn papa

Mijn papa moest stoppen maar hij wou niet stoppen. Hij heeft niet goed geluisterd. (…) Ik wou mijn moeder daarna beter maken, maar ik kon haar niet beter maken.’’ Volgens de agente die het verhoor afnam, was het kind heel aangedaan.

Doodbloedde

Uit de getuigenis van de lijkschouwer bleek dat het slachtoffer doodbloedde nadat de longen geraakt werden. De vrouw had vier fracturen aan de schedel, drie steekletsels in de long, verschillende breuken van de ribben, twee steekwonden in het hart, een perforatie van het middenrif, twaalf snij- en kapverwondingen ter hoogte van het hoofd en tientallen afweerletsels. De fracturen aan de schedel waren aan de achterkant van haar hoofd, waardoor de vrouw met haar rug naar de verdachte moet hebben gestaan.

[quads id=1]

Niet dodelijk

De buurvrouw had eveneens verschillende kapverwondingen en afweerletsels, vooral op de armen. De letsels waren niet dodelijk, stelde dokter Werner Jacobs. ,,Moest mevrouw zich te midden van een veld zonder medische hulp bevonden hebben, had ze wellicht na tien minuten het bewustzijn verloren door het bloedverlies en zou ze uiteindelijk overleden zijn, maar dat was niet het geval.’’ De vrouw is wel voor een deel arbeidsongeschikt en nog altijd onder de indruk van de gebeurtenissen.

De zaak gaat morgen verder.

Bron:

https://www.ad.nl/buitenland/dochtertje-4-ziet-hoe-nederlander-haar-moeder-doodt-met-hakmes-ik-zei-stop-maar-hij-stopte-niet~a1bd2843/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland