Meerdere minderjarigen zeggen door ene Glenn te zijn misbruikt – Politie Suriname

politie Suriname
Meerdere minderjarigen hebben aangifte gedaan bij politie Suriname. Ze hebben gezegd dat Glenn hen heeft misbruikt

[quads id=1]

Glenn hield zich een tijdje schuil maar de politie wist hem aan te houden. Meer info in het officiële politiebericht. Het lijkt erop dat Glenn zelf ook een kind is. Waarom kunnen bepaalde mannen/jongens niet van kinderen afblijven?

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Politie Suriname schreef het volgende: Glenn aangehouden door het A.T. voor intiem misbruik

[quads id=1]

Moengo in Suriname

De verdachte Glenn J. is op zaterdag 12 oktober door het Arrestatie Team (A.T.) aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht ontuchtige handelingen te hebben gepleegd met aantal minderjarigen in het district Moengo in Suriname. Volgens verklaring van enkele van de minderjarige slachtoffers zijn ze ook intiem misbruikt door Glenn.

[quads id=1]
De politie van de afdeling Jeugdzaken heeft meermalen deze verdachte opgespoord, maar hij wist zich geruime tijd uit handen van de politie te houden. Onderzoek wees uit dat hij zich schuil hield op de goudvelden in de nabije omgeving van Langa Tabiki. Het A.T. werd vervolgens ingeschakeld voor de opsporing en aanhouding van Glenn.

[quads id=1]

Na zijn aanhouding is Glenn overgedragen aan de politie van Jeugdzaken die hem,na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering heeft gesteld.

https://www.politie.sr/glenn-aangehouden-door-het-a-t-voor-seksueel-misbruik/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland