Een vrouw heeft mijn man afgepakt. Ik haat haar. Wat kan ik doen? – anoniem Suriname

anoniem Suriname
Onderstaande brief kregen we binnen van Asha uit Suriname. Ze is sinds kort een alleenstaande moeder omdat een andere vrouw heeft haar man afgepakt en ze is woedend.

[quads id=1]

Woedend op vrouwen die dit andere gezinnen aandoen. Vrouwen die geen respect hebben voor het huwelijk van een ander. Vrouwen die andere gezinnen kapot maken. Ze moeten gestopt worden. Maar hoe? Lezen jullie het verhaal van Asha. Misschien kunnen jullie haar van haar boosheid afhelpen. Wat zou jij doen met de vrouw waarmee je man uitloopt? Zou je wel iets met haar doen?

P.s. Onze excuses voor de krachttermen

[quads id=1]

Asha uit Suriname

Hallo FamilieNieuws, ik weet niet zo goed wat ik moet doen met mijn boosheid. Ik wil een dame der naam bossen op social media, maar ik twijfel wat ik kan doen. Ik ben een moeder. Ik heb kinderen. Dus zelf wil ik wel anoniem blijven. Maar andere vrouwen moeten gewaarschuwd worden voor haar. Ik zal maar mijn persoonlijke verhaal vertellen.

Alleenstaande moeder

Het zit namelijk zo: Ik ben nu een alleenstaande moeder. Dat komt door een grote motjo uit Wanica. Ze pakt mensen hun man af. Ze is echt een motjo ook want ze slaapt ook nog met mannen voor geld. Het mooie van het verhaal was dat ze zelf ook altijd een man had. Maar die man heeft inmiddels het licht gezien. Hij heeft haar gelaten.

[quads id=1]

Mannen worden verliefd

Zoveel levens heeft ze kapot gemaakt hier in Wanica Suriname. Mannen gaan gewoon met haar mee en worden verliefd. En verlaten hun gezin. Ik weet dat er veel van dit soort vrouwen bestaan in Suriname . Ik noem ze liever wijven. Ze moeten gestopt worden maar hoe? Ze maken andere mensen hun leven kapot.

[quads id=1]

anoniem Suriname
Voorbeeldfoto van desiweweb
Ze is een dief

Nu zit ik hier boos, een brief te schrijven op mijn telefoon, terwijl zij doorgaat met het verpesten van andermans leven. Mijn vraag aan jullie lezers is: Wat kun je doen tegen dit soort vrouwen? Zal het helpen om haar naam te bossen op internet. Ik wil het wel. Maar ik weet niet hoe. Er is zoveel dat ik nog kan vertellen over deze motjo. Ze is ook nog een dief. Ze heeft zoveel geld gestolen en speelt bigie ting meid ermee.

[quads id=1]

Karma komt wel

Maar karma komt haar wel halen. Dat weet ik zeker. Maar nu ben ik zo boos. Door haar moeten mijn kinderen opgroeien zonder vader. Ik haat dit soort vrouwen. FamilieNieuws gaat u het voor me plaatsen? Ik wil graag weten hoe andere vrouwen dit oplossen. Want ik weet nu niet wat ik moet doen nu. Ik ben zo boos. Wat hebben jullie gedaan met de vrouw waarmee wie je man uitliep? Groetjes van Asha

Gerelateerde verhalen:

Ik heb mijn man betrapt in een motjo club in Paramaribo – anoniem Suriname

Anoniem: Mijn man heeft/had ook een buitenvrouw

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig