Zwangere vrouw overleden bij de dokter te Paramaribo – politie Suriname

overleden Paramaribo
Een heel droevig bericht van overlijden. Een 42- jarige zwangere vrouw uit Paramaribo werd door haar broer naar de polikliniek te Geyersvlijt gebracht.

Ze voelde zich onwel. Werd naar huis gestuurd, maar ging weer terug toen haar toestand erger werd. Helaas is ze daar overleden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie en voor de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Een vreselijk  bericht. in feite zijn er twee levens verloren gegaan. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit dubbele verlies.

Geyersvlijt te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: 42-jarige vrouw overleden. De 42-jarige Eugenie Aida is op donderdagmiddag 17 oktober op een polikliniek overleden. Zij werd nog gereanimeerd door een arts maar dat mocht helaas niet baten.

Mevrouw Aida

Mevrouw Aida was in verwachting. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, afgestaan aan de nabestaanden

De ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: E.A, een 42-jarige vrouw, is donderdagmiddag overleden op de polikliniek van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) te Geyersvlijt. Ze was door haar broer naar de poli gebracht omdat ze zich onwel voelde.

Terug naar huis gestuurd

Het slachtoffer voelde zich al in de ochtenduren niet goed en werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat ze zwanger was en een lage bloeddruk had. E.A. werd na behandeling naar huis gestuurd.

Toch overleden

’s Middags voelde de vrouw zich wederom onwel; zij werd naar de RGD-poli te Geyersvlijt gebracht. Daar verslechterde haar toestand. Pogingen om haar te reanimeren waren tevergeefs. Het ontzielde lichaam werd in beslag genomen, maar is intussen afgestaan aan de nabestaanden voor de begrafenis.

overleden Paramaribo

Foto binnengekomen via Facebook

Bronnen:

42-jarige vrouw overleden

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/18/vrouw-overleden-op-rgd-poli-geyersvlijt/