Update: GEEN toeristenkaart meer te koop op Schiphol en aankomst in Paramaribo (video)

vakantie Suriname Nederland
Hierbij een belangrijke update van het ministerie van Suriname omtrent: GEEN toeristenkaart meer te koop op Schiphol en aankomst in Paramaribo. Inmiddels weet bijna iedereen dat de online aanvraag definitief is ingegaan. Bekijk de nieuwe video en deel het met belanghebbenden!

[quads id=1]

Er zijn echter wel speciale regelingen voor Cubanen. En wist je dat je dat Surinaamse diaspora heel makkelijk naar Suriname kan reizen? Vraag een PSA aan! Het ministerie laat ook weten dat de visumdienst VOORALSNOG nog wel aanwezig is op de luchthaven, maar alleen voor bijzondere gevallen. Tevens is er een klantenservice voor de mensen die moeite hebben met het indienen van de online aanvraag. Ook voor spoedgevallen kan er contact worden opgenomen. In het bericht meer uitgebreide informatie hierover. Misschien valt het allemaal wel mee. Toch?

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Opgelet!! GEEN toeristenkaart meer te koop op Schiphol en aankomst in Paramaribo – vakantie Suriname

[quads id=1]

vakantie Paramaribo

Bekijk hier de nieuwe video erover: Kijk vanaf minuut 7.46

Eerdere berichten:

Opgelet!! GEEN toeristenkaart meer te koop op Schiphol en aankomst in Paramaribo – vakantie Suriname (video’s)

Ga je op vakantie naar Paramaribo? Let dan op. Toeristenkaart / visum voor Suriname alleen nog online verkrijgbaar (video’s)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland