Opgelet – Oplichter uit Paramaribo actief op social media – politie Suriname

politie Paramaribo
Hierbij maakt de politie Suriname bekend dat er een oplichter actief was op social media. Het betreft ene Shiva uit Paramaribo

[quads id=1]

Meerdere klanten hebben aangifte gedaan. De politie vermoedt dat er nog meer ‘slachtoffers’ zijn. Ben je ook door Shiva opgelicht? Maak dan contact met de politie. Geef het bericht door aan anderen, dan kunnen ze ook aangifte doen.

[quads id=1]

Oplichter uit Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Social media oplichter aangehouden door politie Geyersvlijt. De 23-jarige Shiva J. is op dinsdag 15 oktober door de politie van het bureau Geyersvlijt aangehouden voor oplichting.

Via social media

Deze verdachte bood via social media aan de gemeenschap zijn diensten aan voor het repareren van airco’s. Een aantal mensen reageerden hierop, waarna Shiva een afspraak met hen maakte om het probleem te verhelpen. Hij keek dan de airco’s na en verving de pomp van de airco’s met een andere. Na het afgesproken bedrag voor de dienstverlening in ontvangst te hebben genomen, vertrok hij.

[quads id=1]

Hij is aangehouden

Drie klanten constateerden naderhand dat de pomp die door deze zogenaamde reparateur was vervangen een defect pomp was en deden aangiften bij de politie. Shiva is opgespoord en aangehouden.

Meerdere slachtoffers

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de ‘airco monteur’ ingesloten.

[quads id=1]

De politie vermoedt dat Shiva meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze benadeelden worden opgeroepen zich aan te melden op het politiebureau te Geyersvlijt voor het doen van aangifte.

Bron:

Social media oplichter aangehouden door politie Geyersvlijt

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland