Onze broer en vader Romeo Stein is overleden in Paramaribo

overleden Paramaribo
Kom tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt en Ik zal u rust geven
Hierbij maken de bedroefde families Weibolt en Stein het overlijden bekend van Romeo Stein. In het bericht meer informatie. De Singi Neti zal MORGEN plaatsvinden in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Met diep leedwezen maken de families Stein en Weibolt bekend dat op donderdag 17 oktober 2019 op de gezegende leeftijd van 66 jaar is heengegaan, hun zeer gewaardeerde broer, vader, schoonvader, grootvader en oom

Romeo Humphrey Stein

Geboren Marowijne 18-4-1953
Overleden Paramaribo 17-10-2019

Begraafplaats/crematorium
Hodie Mihi Cras Tibi
Paramaribo

Namens de nabestaanden:
Familie Stein

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland