Mijn negatieve ervaring met een bekende tourbus organisatie in Paramaribo

bus Paramaribo
Hallo FamilieNieuws. Ik ben zo boos op dit moment. Ik wil jullie graag vertellen hoe een leuke verrassing voor mijn broer, door een bekende tourbus organisatie uit Paramaribo verpest is.

Lees hier mijn verhaal. Ik ben benieuwd of andere mensen dit ook hebben meegemaakt. Dit kan toch niet zomaar? Of is het wel normaal?

[quads id=1]

Tourbus uit Suriname

We hadden problemen met Tourbus S. een welbekende naam in de samenleving. Hier mijn ervaring met dit bedrijf uitParamaribo. Ik ben Marlene en ik ben de degene die alles had geregeld. Afgelopen week zouden we met de familie lekker gaan touren in verband met de verjaardag van mijn broer. Het zou een verrassing voor hem zijn.

[quads id=1]

Vooraf betalen

We besloten tourbus organisatie S. te benaderen. Een bekende dus dat zal wel goed zijn. Om een reservering te plaatsen moest het volledige bedrag vooraf betaald worden, wat dus ook is gebeurd. Adres,Telefoon nummer en De tijd was ook vastgelegd. Natuurlijk hebben we ons geheimpje met de gasten moeten delen zodat een ieder op tijd aanwezig kon Zijn. De jarige was De enige die nergens vanaf wist.

[quads id=1]

Onvriendelijke vrouw

Een ieder was enthousiast, wachtende op De grote verrassing. Het was zo spannend. Zucht… de afgesproken tijd naderde, ging zelfs voorbij maar nog steeds geen tourbus. Die avond hebben Wij onze vingers krom gebeld voordat we een hele onvriendelijke mevrouw aan De lijn kregen die ons een ander Telefoon nummer gaf. Uiteindelijk gelukt en we kregen te horen dat De bus bandenpech had.

Te laat

Konden ze niet netjes hebben afgebeld? Waarom wordt er naar je nummer gevraagd bij De betaling? Nee hoor, we kregen doodleuk 2 opties wederom een uur wachten of terugbetaling van ons geld? We hebben voor het laatste gekozen. Het ging om een afspraak van 19.30. Dit kan niet even makkelijk verschoven worden naar 21.30. Dat is niet te doen. De volgende dag moesten De kinderen ook gewoon naar school.

[quads id=1]

Ik ben boos

We hebben ons geld terug gekregen zonder zich te verontschuldigen. Ik ben zo vreselijk boos. Dit is toch niet leuk. Kan een bedrijf op deze manier met haar klanten omgaan? Niet een een telefoontje en daarna niet een netjes een excuus. Ik vind dat we op een hele nare manier zijn behandeld door dit bedrijf. Ons feestje en verrassing is verpest. Een teleurstelling ook voor alle wachtende feestgangers. Ik wilde dit graag delen en mensen ook waarschuwen voordat ze dit soort verbintenissen aangaan met touroperators. Ik plaats het ook zodat touroperators dit ook lezen. Zo ga je niet met mensen/klanten om. We hebben de naam vermeldt, maar FamilieNieuws zal het waarschijnlijk niet openbaar maken.

bus Paramaribo
Voorbeeldfoto party in de bus

[quads id=1]

Negatieve ervaring

Het betreft een tourbus bedrijf uit Paramaribo. Niet een ieder zal een negatieve ervaring met ze hebben maar naar mijn mening is: De klant is nog steeds koning. Hopelijk zullen ze daar aan denken na het lezen van mijn brief. Ik ben boos. Of ben ik onterecht boos? Misschien ben ik de enige met deze negatieve ervaring. Ik ben benieuwd naar de ervaringen van andere mensen.

[quads id=1]

Alvast bedankt,
Marlene

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van Marlene gepubliceerd. Zij heeft het aan ons gevraagd. Dit is haar eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om via ons zijn/haar kant van het verhaal te vertellen. Heb je ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!

Gerelateerde verhalen:

Ik wil mijn naam zuiveren want er worden leugens van mij op Facebook gezet – Satish uit Paramaribo

Ik heb een boete gehad tijdens mijn werk vakantie in Paramaribo – Ben ik wel eerlijk behandeld?

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland