Mijn lieve vrouw en onze moeder Catharina Calli uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Zij was onze rots in de branding

Hierbij maakt Wensley Nijman, mede namen de kinderen, bekend dat zijn vrouw Catharina Calli is overleden. In het bericht meer informatie. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden in Suriname. Geeft u het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Mijn lieve vrouw, onze moeder en oma

Catharina Calli

Is overleden in Suriname

Hierbij maken wij bekend dat mevrouw Catharina Maureen Calli is overleden op 16-10-19.

De singi neti is op zondag 20 oktober 2019 aan de Bonaireweg 21 van 8 uur – 12 uur.

De crematie is op maandag 21 oktober 2019 in het algemeen crematorium aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo. Het stoffelijk overschot ligt daar vanaf 3 uur opgebaard. Om 5 uur vindt de crematie plaats.

[quads id=1]

Namens:
Haar man:
Nijman Wensley
De kinderen:
Nunes Rodney, Nunes Natascha, Calli Kimberly en Calli Xaviero
De kleinkinderen en de overige familie Calli

[quads id=1]

overleden Suriname overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland