Man overleden in het verkeer in Suriname

overleden Paramaribo
Wat is er aan de hand in Suriname?? De verkeersbarometer is in een rap tempo aan het stijgen. Dat is niet goed. Er is weer een vreselijk verkeersongeval geweest. Een man is komen te overlijden na een aanrijding.

[quads id=1]

In het bericht meer informatie omtrent de aanrijding en de identiteitsgegevens van het dodelijk slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan <3

[quads id=1]

Verkeer Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: BROMFIETSER 58STE VERKEERSDODE. Leden van de Forensische Opsporing op de plek van de aanrijding. De bromfietser Krishnadath Sewnandan (59) is zaterdagmiddag overleden aan zijn verwondingen na een aanrijding met een pick-up aan de Houttuinweg in Suriname. Van de 58 verkeersdoden dit jaar zijn de laatste drie allen bromfietsers geweest.

[quads id=1]

Hij kwam plotseling de weg op

De Ware Tijd verneemt dat Sewnandan plotseling de weg op kwam met het voor hem noodlottige gevolg. De bestuurder van de pick-up, die over de Houttuinweg reed komende vanuit de Tout-Lui-Fautkanaalweg, probeerde nog te remmen, maar kon de botsing niet meer voorkomen. Toen de ambulance van de RGD-poli Lelydorp arriveerde, bleek de bromfietser al te zijn overleden. Zijn lijk is in beslag genomen.

[quads id=1]

Rijbewijs

De pick-upbestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs dat in belang van het onderzoek is ingevorderd. De Verkeersunit Regio Midden is belast met het onderzoek.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/10/19/bromfietser-58ste-verkeersdode/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland