De felicitaties aan zuster Marloes en jongsoldaat Moriah uit Paramaribo

verjaardag Paramaribo
Gods weg is de beste, ja de beste altijd!

Met deze woorden worden de jarige zuster Marloes Kroesbergen en jongsoldaat Moriah Sylvester van harte gefeliciteerd door het Leger Des Heils in Paramaribo. Meer informatie in het bericht. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Verjaardag

Marloes Kroesbergen

&

Moriah Sylvester

Hieperdepiep hoeraa,

Vandaag zijn jarig: Jongsoldaat Moriah Sylvester en zuster Marloes Kroesbergen.
Moraih is 16 jaar geworden. En zuster Marloes is 25 jaar jong geworden.
Zij worden door het Leger Des Heils te Paramaribo Suriname.

Van harte gefeliciteerd,
wij wensen jullie het allerbeste in jullie nieuwe levens jaren.

Gods weg is de beste,
ja de beste,
altijd

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland