15-jarige jongen om een telefoon neergestoken in Amsterdam Zuidoost

steekpartij Amsterdam
Een steekpartij in Amsterdam. Het begint bijna normaal te worden. Het houdt maar niet op. Vooral jongeren zijn hierbij betrokken

[quads id=1]

Er is nu weer een jongen neergestoken. Bij 1 van de Bijlmerflats. De ruzie ging over een telefoon. De daders zijn gevlucht. Meer informatie in het bericht. Waar ligt het probleem? Opvoeding, slechte buurt? Misschien kijken ze teveel vijandige televisie series? Wat kan het zijn? Want het loopt echt uit de hand daar zo.

[quads id=1]

Amsterdam Zuidoost

Het Parool Nederland schreef het volgende: Neergestoken jongen Zuidoost wilde telefoon kopen. De 15-jarige jongen die zaterdagnacht in de buurt van flat Gravestein in Zuidoost werd neergestoken, is aanspreekbaar en wordt vandaag uit het ziekenhuis ontslagen. Hij had met twee jongens afgesproken om een telefoon te kopen, maar de transactie liep uit op ruzie.

[quads id=1]

Politie Amsterdam.

Dat meldt een woordvoerder van de politie van Amsterdam. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Wel is duidelijk dat de neergestoken jongen, die uit Winschoten (Groningen) komt, met twee andere jongens had afgesproken om een telefoon te kopen.

Gevlucht

Dat liep uit op een handgemeen, een van hen stak de jongen neer. De twee zijn daarna gevlucht. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht.

[quads id=1]

De jongen heeft de telefoon nooit gekregen.

De politie stelt een onderzoek in en heeft met meerdere getuigen gesproken. De verdachten zijn nog niet gearresteerd.

Bron:

https://www.parool.nl/amsterdam/neergestoken-jongen-zuidoost-wilde-telefoon-kopen~b1c8e32a/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland