Sollicitatie oproep Regionaal Ziekenhuis Wanica Suriname (video’s)

ziekenhuis Suriname
Ziekenhuis Wanica komt er aan!! En natuurlijk is er heel veel personeel nodig!! Hierbij dus een sollicitatie oproep van Het ministerie van volksgezondheid Suriname.

[quads id=1]

Ze zijn begonnen met de werving en selectie van gekwalificeerd en gedreven personeel voor heel veel verschillende functies. Bekijk onderstaande brief voor meer informatie. Deel het met een ieder!! Bekijk de video’s over het nieuwe ziekenhuis in Suriname. Zou jij er graag willen werken? Reageer dan snel!!

[quads id=1]

Ziekenhuis Suriname

ziekenhuis Suriname

Sollicitatie oproep Regionaal Ziekenhuis Wanica ziekenhuis Wanica Suriname. Bekijk onderstaande brief voor meer informatie. Deel het met belanghebbenden:

[quads id=1]

ziekenhuis Suriname

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland