Man snijdt lid af van man die zijn vrouw misbruikt -buitenland

mes vrouw man
Wat zou jij doen als je ziet dat je vrouw door een andere man wordt misbruikt. Deze man aarzelde niet langer en deed wat als eerste in hem opkwam.

[quads id=1]

Hij pakte een mes en sneed zijn zaakje af. Meer info in het bericht. Een bizar verhaal. Is dit de juiste manier om te dealen met misbruikers? Of moet deze man ook de gevangenis in.

[quads id=1]

Hij zag het met zijn eigen ogen

Man snijdt lid af van zijn de misbruiker van zijn vrouw. Een 27-jarige Australiër heeft in Oekraïne de genitaliën afgesneden van de belager van zijn vrouw. De man was onderweg naar huis toen hij getuige werd van de misbruik van zijn echtgenote in de bosjes nabij de woning. Het incident voltrok zich in de stad Shevchenkovo in Oost-Oekraïne.

[quads id=1]

In de bosjes

Volgens lokale autoriteiten sleepte de misbruiker zijn slachtoffer de bosjes in waarna hij haar roep om hulp smoorde door met zijn hand haar mond te bedekken. De echtgenoot van het slachtoffer, van wie de naam niet is vrijgegeven, was op weg naar huis toen hij de man betrapte.

Met een zakmes

De Australiër aarzelde geen seconde en sloeg eerst de misbruiker van zijn vrouw op het hoofd en sneed vervolgens ’s mans lid af met een Zwitsers zakmes. Omwonenden werden wakker van het geschreeuw van de belager en haastten zich naar de plek van het incident.

[quads id=1]

Ziekenhuis

De misbruiker werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht en ondergaat behandeling voor zijn verwonding. Hij zal worden aangehouden als zijn conditie verbetert. Het is nog niet zeker of de echtgenoot zal worden vervolgd voor het verminken van de man.

Bron:

https://www.destentor.nl/bizar/man-snijdt-penis-van-zijn-vrouws-verkrachter-af~afe36ff3/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland