Ik heb alles in Nederland opgegeven voor deze man en nu wil hij terug naar zijn vrouw – anoniem Paramaribo

Paramaribo Nederland anoniem
Zijn mannen echt zo slap? Hun getrouwde vrouw gaat vreemd, neemt een andere man in huis en als ze gedumpt wordt door die andere man, neemt hij haar gewoon weer terug? Wauw!

[quads id=1]

Begin daarom nooit iets met een man die kinderen heeft want de moeder van hun kinderen blijft altijd nummer 1. Dat zegt Jolanda. Lees haar verdrietige verhaal. Het is geen buitenvrouw/binnenvrouw torie. Ze dacht echt een nieuw leven op te bouwen met deze man en verhuisde voor hem van Nederland maar Paramaribo. Maar zijn vrouw, de moeder van zijn kinderen…die wil haar man terug

Van Nederland naar Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Jolanda en ik ben 33 jaar. Ik ben geboren in Nederland en sinds 5 jaar ben ik in Paramaribo komen wonen bij mijn vriend Edgar. Hij is 51 jaar.

[quads id=1]

Als ik alles over mocht doen was ik nooit naar Suriname gekomen. Ik heb de grootste fout van mijn leven gemaakt. Ik ben met een man begonnen die nog van zijn vrouw houdt. Hij wilde met mij opnieuw beginnen maar zijn liefde voor mij was niet genoeg.

7 jaar geleden

Ik heb Edgar niet afgepakt van zijn vrouw. Zij is juist degene die vreemd is gegaan. Hij is toen naar Nederland verhuisd. Daar heb ik hem 7 jaar geleden ontmoet. Die man was helemaal down. Hij hield zoveel van zijn vrouw en kinderen. Een relatie wilde hij eigenlijk nooit meer in zijn leven. Maar we groeiden naar elkaar toe, hij is een vriend van de familie dus we zagen elkaar regelmatig. We werden verliefd. En toen hij me vijf jaar geleden vroeg of ik met hem mee wilde naar Paramaribo heb ik niet geweigerd. Hij wilde in de buurt van zijn kinderen zijn. Zijn vrouw woonde toen in hun huis met haar nieuwe vlam. Daar heeft hij een eind aan gemaakt. Het was een heel gedoe maar uiteindelijk zijn wij toen in het huis gaan wonen.

[quads id=1]

Zijn kinderen

Het hoefde voor mij niet maar Edgar vind dat hij dat huis met zijn zweet en bloed heeft gebouwd en dat hij het niet zou laten voor de vrouw die hem heet vernietigd. Hij hield nog van haar ik kon het toen al weten. Maarja, zij had een ander. Gescheiden waren ze niet dus zij had wel evenveel rechten als hij. Ze is toen wel samen gaan wonen met die nieuwe man. De kinderen woonden bij hun. En ook bij ons. De kinderen hielden ook van mij. Dat was wel duidelijk. Edgar hield ook van mij. Maar achteraf weet ik dat hij nooit gestopt is met houden van zijn vrouw.

Maar hij was nu met mij en met mij had hij een leuker leven. Tuurlijk, ik ben een stuk jonger en bracht een leuke spanning in zijn leven. We hadden nooit ruzie. Ik was altijd relax zei hij me. En de kinderen vonden het heel leuk. Ze zijn niet zo klein meer, dus was wel leuk. Maar prettig heb ik me nooit gevoeld in het huis, alsof ik e niet hoorde. Zijn ex, Magda, heeft ook altijd de sleutel gehad. Ze komt en gaat wanneer ze wilt. Niet in mijn slaapkamer hoor. Maar meer op het erf en beneden. Ze heeft ook nog haar spullen hier in huis.

[quads id=1]

Paramaribo Nederland anoniem
Voorbeeldfoto van sjjie.org
Nooit ruzie

Magda is ook in de vijftig, ze ziet mij als een klein kind. Ik heb altijd respect voor haar gehad hoor. Ik bemoeide me nooit tussen die twee. Het contact tussen die twee was altijd vanwege die kinderen. Ik zei nooit iets. Ik bemoeide me daar niet mee. Ja ze kwam in huis, maar ik kon niets zeggen want het is voor de helft haar huis. Dat heeft ze me ook altijd duidelijk gemaakt. Niet op een gemene manier. Ze maakte ook nooit ruzie met mij. Maar het was wel duidelijk wie vrouw des huize was. Ikke niet!

Verjaardagsfeestjes, kerst en andere belangrijke dingen vierden ze samen. En die vriend van haar deed mee. Ook zijn kinderen trouwens. Edgar is gewoon onder de plak van haar. Altijd geweest. Hij lijkt bang voor haar. Ik vond het niet leuk, maar liet het zo. En ze vormde geen bedreiging want ze had altijd een vriend.

Bij haar moeder

Maar nu is die man weg. Hij heeft een ander en heeft haar en haar kinderen uit het huis gezet. Ze woont nu bij haar moeder. Ongeveer een half jaartje is alles anders. Zij is helemaal veranderd. Bijna lijkt het alsof zij en Ed een stel zijn en ik beteken helemaal niets.

[quads id=1]

Alles moet Edgar voor haar en de kinderen doen, boodschappen, school. Die kinderen zijn vaker hier nu. Die zijn al bijna volwassen. Het is een stuk kleiner bij haar moeder. Dus zij is ook vaker hier. Ze stopt altijd even bij ons. Voor de kinderen. Dan komt ze hier koken, want die kinderen lusten dit. Of stopt ze van alles hier bij ons in de vriezer. Iets ervan zeggen kan ik niet want ik merk dat Edgar het normaal vindt. Ik moet het maar normaal vinden. Nou, het is niet normaal.

Ze wil haar man terug

Een dagje (ongeveer een 2 weken geleden) was ik uit met mijn vriendinnen en toen zat ze hier binnen met Edgar. Het was half 12 in de avond uren. Ze was hier niet voor de kinderen dus. Die waren gewoon boven. Die dag is alles veranderd. Ik weet niet wat ze heeft gedaan, en wat er is gebeurd die dag. Maar Edgar wil mij niet meer. Die dag daarna heeft hij me gezegd dat hij niet meer met me verder wil. Hij heeft niet gezegd dat hij weer terug gaat naar haar maar ik weet het. Zij heeft me dat persoonlijk gezegd. Zij heeft me van de week gebeld om me te zeggen dat ze haar huwelijk met Edgar weer gaat oppakken en dat ze me een week de tijd geeft om weg te gaan. Dat was 3 dagen geleden. Ik sta nog perplex. Dit was de eerste keer dat zij en ik woorden hebben gehad. Dus op een vijandelijke toon met elkaar hebben gesproken. Ik heb haar uiteraard naar der moer gestuurd. Maar het deed me wel pijn. Omdat ik weet dat haar dit gaat lukken. maar wat een brutaliteit toch? Of mag ze? want uiteindelijk zijn ze nog steeds man en vrouw.

[quads id=1]

Als ik het met Edgar bespreekt zegt hij me dat ik niet zo snel weg hoef te gaan ik kan op mijn gemak iets anders zoeken. Hij zegt me ook dat hij niet perse met haar verder gaat maar hij wil in ieder geval niet meer met mij verder.

Verdrietig

Ik ben kapot van verdriet. Ik heb alles opgegeven voor die man. Een fantastische leuke spontane man, hij is binnen een maand veranderd in een lummel. Ik ben speciaal voor hem naar Paramaribo gekomen Ik heb mijn leven in Nederland opgegeven. Ik heb niets hier in Suriname. ja, ik heb wat vriendinnen inmiddels. Via de gym en gewoon van de buurt. Ik heb wat familieleden die ik niet eens ken. Werken doe ik niet. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen?

Terug naar Nederland dat kan ja. Edgar zal het wel voor me regelen. Maar wat dan? Ik ben al 5 jaar weg. Ik heb daar geen huis, niets meer. Ik kan toch niet ineens bij mijn moeder op de stoep gaan staan met een tas. Ik voel me zo vernederd. Ik ben echt teleurgesteld. Dit had ik nooit verwacht.

[quads id=1]

Zij gaat vreemd

Hoe kan een man die jarenlang alles voor je heeft gedaan, je zo ineens dumpen? Hij zegt dat het niet voor haar is, maar ik zie het toch? Hij heeft haar nooit losgelaten. Hij heeft altijd van haar gehouden. Kijk wat ze hem heeft aangedaan? En toch. Ik wist niet dat mannen zo slap konden zijn. Zij gaat vreemd, woont met een andere man in zijn huis, gaat bij hem wonen met zijn kinderen. Die nieuwe man dumpt haar en hij neemt haar terug. Als een slappe hond. Wie ben ik dan?

Ik vind het zo erg. Ik had een toekomst met Edgar. We wilden ook kinderen en misschien wel trouwen samen. Samen iets opbouwen en alles is gewoon over. Door zijn evil ex. Soms, heel soms krijg ik een naar gevoel en dan denk ik dat ze met iets in dat huis is gekomen die ene avond. Sindsdien slaap ik ook slecht en krijg ik van die rare dromen. Maar als ik ook eerlijk ben heeft Edgar gewoon altijd van haar gehouden. Hij is nooit over haar heen gekomen.

[quads id=1]

Na 5 jaar

Ik ben gewoon getrapt in de woorden van een loser. Misschien wilde hij wel echt van me houden hoor. Maar kijk nu na 5 jaar jaar. Nee, hij houdt maar van 1 persoon en dat is de moeder van zijn kinderen.

En ik, ik kan stikken. Er is niet echt advies nodig. Edgar wil me niet dus voor hem vechten heeft geen zin. Dus wat nu? Wat zouden jullie doen? Terug naar Nederland of hier in Paramaribo een leven opbouwen want ik hou wel van mijn leven hier. Maar is het ook wel leuk zonder Edgar.

Een man met kinderen

Ik kan gewoon werken hoor. Ik zou wel een job kunnen vinden. Maar is het wel handig zo in mijn eentje? Ik sta voor een heel moeilijk besluit. Ik moet verhuizen. Ik heb zoveel verdriet. Vrouwen. Kies nooit voor een man met kinderen. De moeder van hun kinderen zal altijd nummer 1 blijven hoor. Altijd. Begin er gewoon niet aan. Ik heb spijt als haren op mijn hoofd. Mijn hart is gebroken in allemaal kleine stukjes.

Gerelateerde verhalen:

[quads id=1]

Zijn getrouwde vrouw in Suriname komt naar Nederland om me te vermoorden anoniem verhaal

Anoniem – Zijn buitenvrouw heeft me alles verteld. Maar ik laat hem niet ~ Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig